SWISSVAX Swissvax dupla autómosó rendszer


Swissvax dupla autómosó rendszer
Kosárban lévõ mennyiség: nulla
Termékkód: SE1099144
A termék ára: 51.700,00 Ft [€161,56]
A szállítandó csomag összsúlya: 18.00 Kg
Mennyiség:
  • 2 db 20 literes autómosó vödör, a biztonságos és kényelmes kézi autómosás nélkülözhetetlen kelléke.
  • 2 db Grit Guard homok- és egyéb szemcséket felfogó szűrőbetét, mely megbízható védelmet nyújt a mosás során okozott körkörös karcolások ellen.
  • 2 db Gamma Seal - légmentesen záró, szivárgásmentes, rácsavarható fedél
  • 2 db gurulós vödöralátét 2x5 db, részben fékkel is ellátott, nagy teherbírású görgővel
  • Vödörre tehető Swissvax ülőpárna (kiegészítő) a kerekek és oldalelemek kényelmes ápolásához

A Swissvax dupla autómosó rendszerét az ötletes és célszerű kézi autómosási megoldások piacvezetője, a Grit Guard USA fejlesztette ki és gyártja.

A Swissvax dupla autómosó rendszerével még egyszerűbb az autómosás. A lényeg, hogy külön mosó- és öblítő vödörrel dolgozhatunk, melyeket a dupla görgős alátét kapcsol össze.

Mivel a mosószivacsot először kiöblítjük az öblítővizes vödörben, és csak azután itatjuk át újból a mosóvödörben lévő samponos vízzel, a fényezésre gyakorlatilag semennyi szennyeződés nem juthat vissza, mivel mindkét vödörben van egy-egy Grit Guard szűrő is. Nincs több körkörös karcolás! A Swissvax dupla autómosó rendszert egyszerűen oda guríthatjuk, ahová akarjuk, és mindenkinek melegen ajánljuk, aki komolyan gondolja a kézi autómosást. A két vödröt egy masszív, acélból készült elem köti össze, mely külön is kapható (pl. ha később egy második vödörrel egészítenénk ki a Swissvax autómosó rendszerünket).

Az autó fényezésén látható, körkörös hajszálkarcok fő forrása a nem megfelelő autómosás. A biztonságos és karmentes kocsimosás alapja a hatalmas, 20 literes Swissvax autómosó vödör és a benne található Grit Guard szűrőbetét. A szűrőbetét a mosás során eltávolított éles homok- és egyéb szemcséket a vödör alján tartja, ezzel segít megelőzni a karcolások kialakulását. A betét négy részre osztja a vödör alját, így nem tud felkavarodni a víz, a szennyeződés könnyen leülepedik, a víz pedig tisztább marad. Így amikor újranedvesítjük a Swissvax mosószivacsot, arra nem kerül vissza az imént eltávolított szennyeződés. A forradalmi Grit Guard betét jelentősen csökkenti a mosás során okozott karcok számát, ráadásul a 20 literes, összecsukható utazó vödörben is használható.

A Swissvax autómosó vödör a Gamma Seal nevű, csavaros fedéllel lég- és szivárgásmentesen lezárható. Ez jól jöhet azoknak, akik autójukat csak nagy nyomású kézi mosóban tudják lemosni, ahol nem lehet (vagy nem szabad) vödörbe tölteni a vizet, de klubrendezvényeken, autókiállításokon is, ha nincs kéznél mosóvíz. A teli vödröt magunkkal vihetjük, és garantáltan nem fog kifolyni belőle egy csepp víz sem. A fedél az autókozmetikázáshoz használt eszközök tárolására és szállítására is használható.

Az öt, nagy teherbírású görgővel ellátott guruló alátétnek hála (közülük kettőn rögzítőfék is van) a Swissvax autómosó vödőr könnyedén mozgatható az autó körül. Az ülőpárnát a fedélre téve a vödörből ülőkét varázsolhatunk, így ülve tisztíthatjuk meg a kerekeket és a karosszéria oldalsó elemeit. A vödör teherbírása 120 kg.

Nincs semmi ötlete születésnapra vagy karácsonyra? A Swissvax autómosó rendszerrel minden autóbolondnak nagy örömöt szerezhet! Pár perc alatt összeállítható – még szerszám sem kell hozzá.

A Swissvax dupla autómosó rendszer a következőket tartalmazza:

  • 2 db 20 literes Swissvax autómosó vödör
  • 2 db menetes, légmentesen záró Gamma Seal fedél
  • 2 db Grit Guard szűrőbetét
  • 2 db görgős vödöralátét egyenként 5 db, nagy teherbírású görgővel (közülük kettő rögzítőfékkel rendelkezik)
  • 1 db acél összekötő elem

Swissvax Car Care Center