SWISSVAX Swissvax autómosó rendszer


Swissvax autómosó rendszer
Kosárban lévõ mennyiség: nulla
Termékkód: SE1099142
A termék ára: 25.850,00 Ft. (78,33 EUR)
A szállítandó csomag összsúlya: 10.00 Kg
Mennyiség:
  • 20 literes autómosó vödör, a biztonságos és kényelmes kézi autómosás nélkülözhetetlen kelléke. A homok- és egyéb szemcséket felfogó szűrőbetét megbízható védelmet nyújt a mosás során okozott körkörös karcolások ellen.
  • Gamma Seal - légmentesen záró, szivárgásmentes, rácsavarható fedél
  • Gurulós vödöralátét öt db, részben fékkel is ellátott, nagy teherbírású görgővel
  • Vödörre tehető Swissvax ülőpárna (külön kapható kiegészítő) a kerekek és oldalelemek kényelmes ápolásához

A Swissvax autómosó rendszert az ötletes és célszerű kézi autómosási megoldások piacvezetője, a Grit Guard USA fejlesztette ki és gyártja.

Az autó fényezésén látható, körkörös hajszálkarcok fő forrása a nem megfelelő autómosás. A biztonságos és karcmentes kocsimosás alapja a hatalmas, 20 literes Swissvax autómosó vödör és a benne található Grit Guard szűrőbetét. A szűrőbetét a mosás során eltávolított éles homok- és egyéb szemcséket a vödör alján tartja, ezzel segít megelőzni a karcok kialakulását. A betét négy részre osztja a vödör alját, így abban nem tud felkavarodni a víz, a szennyeződés könnyen leülepedik, a víz pedig tisztább marad. Így amikor újranedvesítjük a Swissvax mosószivacsot, nem kerül vissza rá az imént eltávolított szennyeződés. A forradalmi Grit Guard betét jelentősen csökkenti a mosás során okozott karcok számát, ráadásul a 20 literes, összecsukható utazó vödörben is használható.

A Swissvax autómosó vödör a Gamma Seal nevű, csavaros fedéllel lég- és szivárgásmentesen lezárható. Ez jól jöhet azoknak, akik autójukat csak nagy nyomású kézi mosóban tudják lemosni, ahol nem lehet (vagy nem szabad) vödörbe tölteni a vizet, de klubrendezvényeken, autókiállításokon is, ha nincs kéznél mosóvíz. A teli vödröt magunkkal vihetjük, és garantáltan nem fog kifolyni belőle egy csepp víz sem. A fedél az autókozmetikázáshoz használt eszközök tárolására és szállítására is használható.

Az öt, nagy teherbírású görgővel ellátott guruló alátétnek hála (közülük kettőn rögzítőfék is van) a Swissvax autómosó vödör könnyedén mozgatható az autó körül. Az ülőpárnát a fedélre téve a vödörből ülőkét varázsolhatunk, így ülve tisztíthatjuk meg a kerekeket és a karosszéria oldalsó elemeit. A vödör teherbírása 120 kg.

Nincs semmi ötlete születésnapra vagy karácsonyra? A Swissvax autómosó rendszerrel minden autóbolondnak nagy örömöt szerezhet! Pár perc alatt összeállítható – még szerszám sem kell hozzá.

A Swissvax autómosó rendszer a következőket tartalmazza:

  • 1 db 20 literes Swissvax autómosó vödör
  • 1 db menetes, légmentesen záró Gamma Seal fedél
  • 1 db Grit Guard szűrőbetét
  • 1 db görgős vödöralátét 5 db, nagy teherbírású görgővel (közülük kettő rögzítőfékkel rendelkezik)

A Swissvax autómosó rendszerrel még biztonságosabb és egyszerűbb az autómosás. A rendszer lényege, hogy külön öblítő- és mosóvödröt használunk, melyeket egy dupla, görgős alátét köt össze egymással.


Swissvax Car Care Center