SWISSVAX Autobahn keréktárcsa-viasz tapadásgátló PTFE-adalékkal, 50 ml


Autobahn keréktárcsa-viasz tapadásgátló PTFE-adalékkal, 50 ml
Kosárban lévõ mennyiség: nulla
Termékkód: SE1055010
A termék ára: 11.000,00 Ft. (33,33 EUR)
A szállítandó csomag összsúlya: 1.00 Kg
Mennyiség:
  • PTFE-adalékkal dúsított karnauba viasz, melyet kifejezetten gépjárművek keréktárcsáinak gondozásához és védelmére fejlesztettünk ki.
  • A kezelés eredménye sima ragyogás és hosszú távú védettség: a bevonat taszítja a fékport és az egyéb szennyeződéseket.
  • Tapadásgátló tulajdonságának köszönhetően minimálisra csökkenti a keréktisztítás időigényét.
  • Biztonsággal használható alumínium, polírozott alumínium, magnézium, lakkozott és színre fújt keréktárcsákon is.

Amint a neve is mutatja, a Swissvax Autobahnt a könnyűfém- vagy magnézium keréktárcsákkal felszerelt, gyors sportkocsikkal közlekedő német ügyfeleknek fejlesztettük ki, és a német autópályán 300 km/h-nál is nagyobb végsebességnél, télen pedig a svájci Alpokban is próbára tettük (ez utóbbi helyet az útszóró só és az egyéb vegyszerek miatt talán a világ legbarátságtalanabb téli útviszonyai jellemzik), de európai autóversenypályákon is megvizsgáltuk a hatásosságát.

A Swissvax Autobahn keréktárcsa-viasz minden keréktárcsa-típus felületén sima, fényes bevonatot képez mely taszítja a fékport és az utakon előforduló egyéb szennyeződéseket. A fékpor az útszóró só, a maró hatású téli vegyszerek, a nedvesség és az úton található szennyező anyagok csak nehezen tudnak áthatolni a kemény és hőálló karnaubaviasz-bevonaton, melyet PTFE-adalékkal tettünk még hatékonyabbá.

A PTFE, vagyis politetrafluoretilén a tetrafluoretilén szabadgyökös polimerizációjával létrehozott, nagy fluortartalmú polimer. Ismétlődő CF-CF2 egységekből álló, lineáris molekulaszerkezetű, kristályos polimer, melynek olvadáspontja igen magas, 327°C. A PTFE kivételes vegyszerállóságú vegyület, dielektromos állandója (2.1) és dielektromos veszteségi tényezője széles hőmérséklettartományban alacsony marad. Súrlódási együtthatója szinte minden más anyagénál kisebb.

Hő- és vegyszerállóságának, valamint kivételesen alacsony súrlódási együtthatójának köszönhetően a PTFE tökéletes adalékul szolgál egy újszerű és hatékony keréktárcsa-viaszhoz, melyben korábban ismeretlen módon egyesül a karnauba által létrehozott fényes felület és a PTFE révén létrejövő hosszú távú védelem.

Az Autobahn keréktárcsa-viasznak köszönhetően jelentősen lerövidül a keréktárcsák tisztításának időigénye. A készítmény biztonsággal használható alumínium, polírozott alumínium, magnézium, lakkozott és színre fújt keréktárcsákon is. Felhordására egy Wax Applicator pamaccsal, a keréktárcsa gondos előkészítése (ennek kellékei a Wheel Cleaning Kit, a Paint Rubber Kit és a Cleaner Fluid) után kerül sor.

A kiszerelés 50 ml Autobahn viaszt tartalmaz, mely kb. tizenkét, egyenként mintegy három hónapig hatásos kezelésre elegendő.


Swissvax Car Care Center