SWISSVAX Leather Gloss Corrector Matt kifényesedett felületek helyreállításához, matt 150 ml


Leather Gloss Corrector Matt kifényesedett felületek helyreállításához, matt 150 ml
Kosárban lévõ mennyiség: nulla
Termékkód: SE1043110
A termék ára: 16.500,00 Ft. (50,00 EUR)
A szállítandó csomag összsúlya: 1.00 Kg
Mennyiség:
  • Helyreállítja az eredetileg matt, de kifényesedett bőrkárpit homogén felületét
  • Helyreállítja a bőr újkori, egységesen matt szépségét
  • Színtelen, egy kis szivaccsal könnyen felhordható készítmény. A kezelés megismétlésével, több vékony réteg felhordásával pontosan adagolható a kifényesedés mattításának mértéke

Minden gyűjtő és lelkes amatőr autóápoló tudja, milyen bosszantó jelenség, hogy a gyakori igénybevételnek, dörzsölésnek kitett helyeken fényes, zsíros foltok keletkeznek a bőrkárpit felületén, a kormányon, a váltógombon. Ezek a fényes foltok nagyon el tudják csúfítani az amúgy gondosan karbantartott gépkocsi belsőt. A Swissvax Leather Gloss Corrector Matt újszerű és tökéletesen színtelen készítmény, mely helyreállítja az új autók bőrkárpitjára jellemző, matt felületet. A kifényesedett foltokat egyszerűen áttöröljük egy kis szivacsra felvitt Swissvax Leather Gloss Corrector Matt szerrel, és máris megszűnik a fényes csillogás. A mattítás mértéke több vékony réteg felhordásával pontosan szabályozható.

Aki a probléma fordítottjára keres megoldást (fényesebbé szeretné tenni a bőrkárpit egyes részeit), az válassza a Swissvax Leather Gloss Corrector Glossy készítményt.


Swissvax Car Care Center