SWISSVAX Leather Healer bőrfesték 150 ml


Leather Healer bőrfesték 150 ml
Kosárban lévõ mennyiség: nulla
Termékkód: SE1043010
A termék ára: 18.150,00 Ft. (55,00 EUR)
A szállítandó csomag összsúlya: 1.00 Kg
Mennyiség:
  • Minden eddiginél jobb és egyszerűbben használható bőrfelújító festék
  • Könnyű felhordani, magától és tartósan köt bele a bőrbe, anélkül, hogy a többi bőrfestékhez hasonlóan vastag pigmentréteget hagyna a bőr felületén
  • Érintetlenül hagyja a bőr finom és természetes szerkezetét és jellegzetes, eredeti tapintását
  • A bőr Leather Benzine-nel és Leather Cleanerrel történt alapos előkészítése után használandó

Az autó bőrkárpitjának bizonyos részei, például az ülések, a háttámlák, ajtókárpit és a kormány idővel a rendszeres karbantartás ellenére viseltessé válik és elcsúfítja az autó összképét. Ezek a hibák azonban sokszor nem súlyosak, lehet, hogy csak a festék kopott le egy kis helyen vagy néhány karcolás keletkezett a bőr felületén, és megfelelő módszerekkel és a Swissvax bőrfestékkel könnyedén megszüntethetők. A Swissvax Leather Healer könnyen használható bőrfesték, melynek fedőhatását a szokásosnál jóval több és sokkal kisebb pigmentszemcse adja, így sok más bőrfestéktől eltérően semmilyen káros hatással nincs a bőr külső megjelenésére és tapintására. Egy kis szivaccsal könnyedén felhordható, magától és tartósan megköt, eközben nem hoz létre vastag pigmentréteget, mint a spray formájában felvitt bőrfestékek, és érintetlenül hagyja a bőr finom és természetes szerkezetét és jellegzetes, eredeti tapintását.

A Swissvax 44 standard színben gyártja, de egyedileg beküldött kisebb bőrminták alapján az Ön autója bőrkárpitjának színéhez pontosan igazodó árnyalatban is elkészítjük.


Swissvax Car Care Center