SWISSVAX VinylClear vinilszélvédő-felújító készlet


VinylClear vinilszélvédő-felújító készlet
Kosárban lévõ mennyiség: nulla
Termékkód: SE1042210
A termék ára: 14.850,00 Ft. (45,00 EUR)
A szállítandó csomag összsúlya: 4.00 Kg
Mennyiség:
  • Vinilből vagy műanyagból készült, lágy szélvédők hatékony felújító készlete.
  • Újra átlátszóvá teszi a könnyen karcolódó szélvédőket és a két lépésből álló felújítási folyamat által megóvja őket a jövőbeli igénybevételtől, egyben fényes, por- és víztaszító védőréteggel látja el őket.
  • A VinylClear készletnek köszönhetően nincs szükség a vinil- vagy műanyag szélvédők költséges cseréjére (mely sok esetben az egész lehajtható tető cseréjét jelenti)

A készlet tartalma:

  • SWISSVAX Cleaner Fluid VC viniltisztító folyadék 50 ml
  • SWISSVAX Plastic műanyagtisztító szer 50 ml
  • SWISSVAX Cleaner Fluid Applicator Pad fehér applikátorpamacs
  • SWISSVAX Wash and Detailing Towel tiszta pamut mosó- és tisztítókendő
  • SWISSVAX VinylClear Kit tárolótasak

A lehajtható tetejű autók műanyag- vagy textiltetejébe épített, vinilből készült szélvédők könnyen karcolódnak, hajlamosak besárgulni és teljesen átlátszatlanná válni. Ezzel a sajnos legtöbbször költséges problémával a legtöbb kabriótulajdonos szembesült már, ami arra ösztönözte a Swissvax fejlesztőit, hogy megpróbáljanak olyan megoldást találni, mely elkerülhetővé teszi a szélvédő (sőt, sok esetben az egész kabriótető) költséges cseréjét.

A Swissvax Vinyl Clear újból átlátszóvá teszi ezeket a könnyen karcolódó vinil szélvédőket és egy két lépcsőből álló eljárás keretében megóvja őket a későbbi igénybevételtől:

A Swissvax Cleaner Fluid VC viniltisztító folyadékban olyan, dörzshatású mikroszemcsék találhatók, melyek eltávolítják az anyag felületéről a karcokat és alaposan megtisztítják, előkezelik azt a Swissvax műanyagszélvédő-ápoló viaszos kezelésre. Ez utóbbi kiegyenlíti a finom karcolásokat és felületi egyenetlenségeket és hosszan tartó védőréteget hoz létre. A viaszréteg ráadásul fényes bevonatot is képez a szélvédő felszínén, mely egyaránt taszítja a szennyeződést és a vizet is.

A Vinyl Clear készlet feleslegessé teszi a vinil- és műanyag szélvédők cseréjét (mely sokszor az egész tető cseréjével jár).


Swissvax Car Care Center