SWISSVAX Cleaner Fluid Medium tisztítófolyadék 250 ml


Cleaner Fluid Medium tisztítófolyadék 250 ml
Kosárban lévõ mennyiség: nulla
Termékkód: SE1022510
A termék ára: 16.500,00 Ft. (50,00 EUR)
A szállítandó csomag összsúlya: 1.00 Kg
Mennyiség:
  • Enyhén dörzshatású, viaszolás-előkészítő szer, melyet enyhén megmattult, kissé vagy közepesen elhasznált fényezésen használunk.
  • Újonnan kifejlesztett mikroszemcséi eltávolítják a felesleges (túlfújt) festéket, az erősen oxidált réteget, a savas madárürülék foltjait és a karcolásokat is, így sokat javítanak a fényezés állapotán, de csak minimális mértékben csiszolják meg a festékréteget.

A Swissvax Cleaner Fluid Medium enyhe dörzshatású viaszolás-előkészítő szer, melyet enyhén megmattult, kissé vagy közepesen elhasznált fényezésen használunk. Eltávolítja a felesleges (túlfújt) festéket, az erősen oxidált réteget, a savas madárürülék foltjait és a karcolásokat is, sima és a viaszolásra tökéletesen felkészített, sima és tiszta felületet hoz létre.

A Cleaner Fluid Mediumot egy Swissvax Puck applikátorral egyenletesen felhordjuk a fényezés érintett területeire, majd hosszanti simításokkal, közepesen erős nyomást gyakorolva beledolgozzuk a felületbe. Az így létrejövő súrlódás hatására a készítményben található, újonnan kifejlesztett mikroszemcsék egymáshoz dörzsölődve egyre kisebbre kopnak és fokozatosan egyre finomabb polírpasztát alkotnak, így minden egyenetlenséget eltávolíthatunk az autó fényezéséről, ugyanakkor csak a minimálisan szükséges réteget csiszoljuk el annak kényes felszínéről.

Nagyon fontos, hogy a Cleaner Fluid Mediumot csak ott használjuk, ahol feltétlenül szükséges. A művelet befejezése után folytassuk a kezelést a nem dörzshatású Cleaner Fluid Regularrel.


Swissvax Car Care Center