SWISSVAX Cleaner Fluid Regular tisztítófolyadék 250 ml


Cleaner Fluid Regular tisztítófolyadék 250 ml
Kosárban lévõ mennyiség: nulla
Termékkód: SE1022010
A termék ára: 13.200,00 Ft. (40,00 EUR)
A szállítandó csomag összsúlya: 1.00 Kg
Mennyiség:
  • Nem dörzshatású, festékkímélő, sűrű polírozó olajokkal dúsított oldat, melyek táplálják és felfrissítik a fényezést, de nem koptatják a festékréteget.
  • Eltünteti a körkörös hajszálkarcokat, vékonyabb karcolásokat, a fákról lecsöpögő nedvek foltjait, a kátrányfoltokat, és tökéletesen megtisztítja, egyben táplálja is a fényezett felületet.
  • Gyári vagy újrafényezett felületekhez, használt, de csak enyhén karcos fényezéshez ajánljuk.

A Swissvax Cleaner Fluid Standard tisztítóoldat sűrű polírozó olajokkal dúsított készítmény, mely táplálja és felfrissíti az autó fényezését, de nem koptatja a festékréteget. A Cleaner Fluidot az első viaszréteg felhordása előtt használjuk – könnyedén eltávolítja a körkörös hajszálkarcokat, vékonyabb karcolásokat, kátrányfoltokat és a fákról lecsöpögő nedvek által hagyott foltokat, valamint a régi viaszréteget és egyéb maradványokat is, így sima és tökéletesen tiszta felület marad utána, mely készen áll a viaszréteg felhordására. A fényezést az első viaszolás előtt feltétlenül meg kell tisztítani a Cleaner Fluiddal.

Nem tagadjuk, hogy a fényezés megtisztítására és előkészítésére más fényezéstisztító szerek is alkalmasak, mégis van két fontos különbség: a Cleaner Fluid nem bántja a szennyeződések és régi viaszréteg alatti egészséges festékréteget, ellentétben a polírozó szerekkel, melyek úgy működnek, hogy a bennük található dörzshatású részecskék az egészséges fényezés felső rétegét is lecsiszolják. A másik különbség, hogy a Cleaner Fluid fényezést tápláló tulajdonságainak egyetlen más termék sem ér a nyomába.

A Cleaner Fluid (a Paint Rubber políragyaggal kombinálva) kifogástalanul tiszta, üveglap simaságú réteget állít elő, mely a sikeres viaszolás egyik alapkövetelménye. A tökéletes végeredmény és a hosszú távú védelem csak úgy érhető el, ha a fényezést megfelelően előkezeltük – az előkészítés a siker kulcsa.

A Cleaner Fluid tisztítószert legkényelmesebben a Cleaner Fluid Pad applikátorpamaccsal hordhatjuk fel a fényezésre, a fényesítést pedig egy Cleaner Towel tisztítókendővel végezzük.

A Cleaner Fluid Standardet a gyári állapotú vagy csak enyhén karcos fényezéshez ajánljuk. Ha autónk fényezése ennél már rosszabb állapotban van, akkor kérjük, használja a Swissvax Cleaner Fluid Medium, a Cleaner Fluid Strong vagy a Mechanic Paint Repair készítmények valamelyikét.


Swissvax Car Care Center