SWISSVAX Scuderia speciális viasz olasz autókhoz 200 ml


Scuderia speciális viasz olasz autókhoz 200 ml
Kosárban lévõ mennyiség: nulla
Termékkód: SE1015640
A termék ára: 45.100,00 Ft. (136,67 EUR)
A szállítandó csomag összsúlya: 1.00 Kg
Mennyiség:
  • Prémium viasz olasz (és egyéb lágy, könnyen karcolódó fényezésű) autókhoz 40 térfogatszázalék első osztályú, fehérítetlen, brazil karnaubaviasz-tartalommal
  • E fényezések igényeinek megfelelő, a mikrokarcolásoknak fokozottan ellenálló bevonatot képez
  • Kezelés előtt a fényezést Cleaner Fluid tisztítószerrel elő kell készíteni

A Scuderia viaszt kimondottan az olasz típusok (pl. Alfa Romeo, Ferrari, Fiat, Lancia, Maserati) fényezésének ápolására fejlesztettük ki. 40 térfogatszázalék tiszta, fehérítetlen, első osztályú, észak-brazíliai karnauba viaszt tartalmaz. A fényezés felfrissítésének igényét kielégítő bevonat fokozott védelmet nyújt a mikrokarcolások ellen, mivel ezek fényezések igen sérülékenyek (a modern Lamborghinikhez inkább a Concorso, Shield vagy Saphir viaszt ajánljuk, vagy keressen fel egy Lamborghini-kereskedőt és szerezzen be tőle egy flakon Swissvax Lamborghini viaszt, melynek összetételét kizárólag a Lamborghini gyár igényeit szem előtt tartva állítottuk össze).

A 200 ml-es kiszerelés kb. 8-12 kezelésre elegendő. Mivel a Swissvax ajánlása szerint a járművet négyhavonta célszerű lekezelni, egy flakon Scuderia viasz több mint négy éven át olyan állapotban tartja az Ön kedvencét, mely korábban csak a díjnyertes klasszikusok kiváltsága volt.

A Scuderia viasz felhordása előtt a felületet Swissvax Cleaner Fluiddal elő kell készíteni, hogy a fényezés tökéletesen tiszta és a korábbi viaszolások maradványaitól, savas esők nyomától, kátránytól, rovartetemektől és minden egyéb szennyeződéstől mentes legyen.

A tökéletes előkészítés a világhírű Swissvax-bevonat tökéletességének záloga.


Swissvax Car Care Center