SWISSVAX Mirage prémium viasz bármilyen típusú fényezéshez 200 ml


Mirage prémium viasz bármilyen típusú fényezéshez 200 ml
Kosárban lévõ mennyiség: nulla
Termékkód: SE1015561
A termék ára: 44.550,00 Ft. (135,00 EUR)
A szállítandó csomag összsúlya: 1.00 Kg
Mennyiség:
  • 40 térfogatszázaléknyi tiszta, első osztályú brazil karnaubaviasz-tartalommal, bármilyen típusú fényezéshez
  • Erőlködés nélkül egészen látványos ragyogást kölcsönöz a fényezésnek, ráadásul tartós védelmet nyújt mindenfajta káros hatással szemben
  • Nagyon könnyen felhordható
  • Kezelés előtt a fényezést Cleaner Fluid tisztítószerrel elő kell készíteni

A Swissvax Mirage prémium viasz bármilyen típusú, többek között az áttetsző fedőlakkal, nanofestékkel és lakkbevonattal készült fényezések ápolására alkalmas. 40 térfogatszázaléknyi tiszta, első osztályú brazil karnauba viaszt tartalmaz, így egészen látványos ragyogást kölcsönöz a fényezésnek, ráadásul tartós védelmet nyújt mindenfajta káros hatással szemben.

Legendásan könnyű felhordhatóságának és az általa létrehozott tökéletes felületnek köszönhetően a Mirage a magángyűjtők, a lelkes amatőrök és a profi felhasználók körében is hallatlanul népszerű.

A 200 ml-es kiszerelés kb. 6-8 kezelésre elegendő. Mivel a Swissvax ajánlása szerint a járművet négyhavonta célszerű lekezelni, egy flakon Mirage viasz több mint két éven át olyan állapotban tartja az Ön kedvencét, mely korábban csak a díjnyertes klasszikusok kiváltsága volt.

A Mirage viasz felhordása előtt a felületet Swissvax Cleaner Fluiddal elő kell készíteni, hogy a fényezés tökéletesen tiszta és a korábbi viaszolások maradványaitól, savas esők nyomától, kátránytól, rovartetemektől és minden egyéb szennyeződéstől mentes legyen.

A tökéletes előkészítés a záloga annak, hogy a világhírű Swissvax-bevonat tökéletesen meg tudjon tapadni a fényezés felületén.


Swissvax Car Care Center