SWISSVAX Concorso autókiállítási minőségű viasz 200 ml


Concorso autókiállítási minőségű viasz 200 ml
Kosárban lévõ mennyiség: nulla
Termékkód: SE1015200
A termék ára: 74.800,00 Ft. (226,67 EUR)
A szállítandó csomag összsúlya: 1.00 Kg
Mennyiség:
  • A Concorso viasz 50 térfogatszázaléknyi tiszta, fehérítetlen, első osztályú brazil karnauba-viaszt tartalmaz
  • Mindenfajta fényezésnek páratlanul látványos, mély tüzű, intenzív ragyogást kölcsönöz, melynek láttán még a legtapasztaltabb kiállítás-látogatóknak is elakad a lélegzetük az ámulattól
  • Autókiállítások résztvevőinek és a legmagasabb igényeket támasztó amatőröknek ajánljuk
  • Kezelés előtt a fényezést Cleaner Fluid tisztítószerrel elő kell készíteni

A Swissvax Concorso híres és népszerű, kiállítási minőségű viasz. 50 térfogatszázaléknyi tiszta, fehérítetlen, első osztályú brazil karnauba viaszt tartalmaz, így mindenfajta fényezésnek páratlanul látványos, mély tüzű, intenzív ragyogást kölcsönöz, melynek láttán még a legtapasztaltabb kiállítás-látogatóknak is elakad a lélegzetük az ámulattól.

A 200 ml-es kiszerelés kb. 8-15 kezelésre elegendő. Mivel a Swissvax ajánlása szerint a járművet háromhavonta célszerű lekezelni, egy flakon Concorso viasz több mint két éven át olyan állapotban tartja az Ön kedvencét, mely korábban csak a díjnyertes klasszikusok kiváltsága volt.

A Concorso felhordása előtt a felületet elő kell készíteni Swissvax Cleaner Fluiddal, hogy a fényezés üvegszerűen sima, tökéletesen tiszta és a korábbi viaszolások maradványaitól, savas esők nyomától, kátránytól, rovartetemektől és minden egyéb szennyeződéstől mentes legyen, mert a viasz csak így tud kellően megtapadni. A tökéletes előkészítés a világhírű Swissvax-bevonat záloga.


Swissvax Car Care Center