SWISSVAX 356 prémium viasz műgyanta-alapú fényezésekhez 200 ml


356 prémium viasz műgyanta-alapú fényezésekhez 200 ml
Kosárban lévõ mennyiség: nulla
Termékkód: SE1015170
A termék ára: 45.100,00 Ft. (136,67 EUR)
A szállítandó csomag összsúlya: 1.00 Kg
Mennyiség:
  • Kimondottan a klasszikus Porschék műgyanta alapú fényezéséhez kifejlesztett, 40 térfogatszázaléknyi tiszta karnauba viaszt és értékes vanília- és citruskivonatokat tartalmazó, speciális viaszkészítmény.
  • Szakmai körökben általánosan elismert hatékonysággal frissíti fel, ápolja és óvja meg ezeket a fényezéseket, és gondoskodik arról, hogy az Ön klasszikus Porschéja csodálatosan ragyogva, minden káros hatástól védve vészelje át az előtte álló éveket
  • Kezelés előtt a fényezést Cleaner Fluid tisztítószerrel elő kell készíteni

A Swissvax 356 egy olyan speciális viaszkészítmény, melyet a klasszikus Porschék műgyanta-alapú fényezésének ápolásához fejlesztettünk ki. 40 térfogatszázalék tiszta karnauba viaszt és értékes vanília- és citruskivonatokat tartalmaz, így alkalmas a műgyanta-alapú Porsche-fényezések (vagyis a 356 és 550-es modell) ápolására és védelmére, és garantálja, hogy az Ön klasszikus Porschéjának fényezése hosszú évekre megőrizze eredeti szépségét, ragyogását.

A 200 ml-es kiszerelés kb. 10-15 kezelésre elegendő. Mivel a Swissvax ajánlása szerint a járművet négyhavonta célszerű lekezelni, egy flakon 356 prémium viasz több mint három éven át olyan állapotban tartja az Ön kedvencét, mely korábban csak a díjnyertes klasszikusok kiváltsága volt.

A 356 prémium viasz felhordása előtt a felületet Swissvax Cleaner Fluiddal elő kell készíteni, hogy a fényezés tökéletesen tiszta és a korábbi viaszolások maradványaitól, savas esők nyomától, kátránytól, rovartetemektől és minden egyéb szennyeződéstől mentes legyen.

A tökéletes előkészítés a világhírű Swissvax-bevonat tökéletességének záloga.


Swissvax Car Care Center