SWISSVAX Glacier prémium viasz fehér autókhoz 200 ml


Glacier prémium viasz fehér autókhoz 200 ml
Kosárban lévõ mennyiség: nulla
Termékkód: SE1015130
A termék ára: 45.100,00 Ft. (136,67 EUR)
A szállítandó csomag összsúlya: 1.00 Kg
Mennyiség:
  • Fehér és kizárólag fehér autókhoz készült prémium viasz 40 térfogatszázaléknyi tiszta, első osztályú brazil karnaubaviasz-tartalommal
  • Erőlködés nélkül egészen látványos ragyogást kölcsönöz a fényezésnek
  • Kiváló szennytaszító tulajdonságának köszönhetően hatékonyan csökkenti az eső után a fényezésen megjelenő fekete szennycsíkok előfordulásának valószínűségét
  • Kezelés előtt a fényezést Cleaner Fluid tisztítószerrel elő kell készíteni

A Glacier viasz 40 térfogatszázaléknyi tiszta, első osztályú brazil karnauba viaszt tartalmaz. Fehér, ÉS CSAKIS FEHÉR autókhoz fejlesztettük ki. Kiváló szennytaszító tulajdonságának köszönhetően hatékonyan csökkenti az eső után a fényezésen megjelenő fekete szennycsíkok előfordulásának valószínűségét, emellett kimagaslóan fényes felület hozható létre vele.

Legendásan könnyű felhordhatóságának és az általa létrehozott tökéletes felületnek köszönhetően a Glacier lelkes amatőrök és a profi felhasználók körében is egy csapásra óriási népszerűségre tett szert.

A 200 ml-es kiszerelés kb. 10-15 kezelésre elegendő. Mivel a Swissvax ajánlása szerint a járművet négyhavonta célszerű lekezelni, egy flakon Glacier prémium viasz több mint három éven át olyan állapotban tartja az Ön kedvencét, mely korábban csak a díjnyertes klasszikusok kiváltsága volt.

A Glacier viasz felhordása előtt a felületet Swissvax Cleaner Fluiddal elő kell készíteni, hogy a fényezés tökéletesen tiszta és a korábbi viaszolások maradványaitól, savas esők nyomától, kátránytól, rovartetemektől és minden egyéb szennyeződéstől mentes legyen.

A tökéletes előkészítés a záloga annak, hogy a világhírű Swissvax-bevonat tökéletesen meg tudjon tapadni a fényezés felületén.


Swissvax Car Care Center