SWISSVAX Shield tapadásgátló bevonat PTFE-adalékkal 200 ml (csak a viasz, a Master Collection részeként vagy


Shield tapadásgátló bevonat PTFE-adalékkal 200 ml (csak a viasz, a Master Collection részeként vagy
Kosárban lévõ mennyiség: nulla
Termékkód: SE1015110
A termék ára: 41.500,00 Ft. (125,76 EUR)
A szállítandó csomag összsúlya: 1.00 Kg
Mennyiség:
  • Innovatív, megbízható védőbevonat-rendszer bármilyen fényezéstípushoz
  • Megbízható védőpajzsot alkot a fényezésen, melyen a szennyeződés és a rovarok éppúgy nem tudnak megtapadni, mint az ételek a teflonbevonatú edényeken
  • Alkalmazása minden olyan járművön erősen javasolt, mely szennyezett környéken, napi használatban áll
  • Kezelés előtt a fényezést a készlet részét képező Paint Rubber tisztítóagyaggal és Cleaner Fluid tisztítószerrel elő kell készíteni

A Swissvax Shield modern és újszerű, bármilyen fényezéstípusnak akár a legszélsőségesebb körülmények között is teljes körű védelmet nyújtó bevonatrendszer. A Shield nem más, mint egy speciális karnauba viasz, mely a benne található PTFE-adalékkal együtt pajzsként védi a fényezést, így a szennyeződés és a rovarok nem tudnak megtapadni az üvegszerűen sima felületen.

A Swissvax Shield alkalmazását javasoljuk minden napi rendszerességgel használt, téli üzemben közlekedő, nem garázsban tartott és csak gépi kocsimosóban mosott járművön.

A 200 ml-es kiszerelés kb. 10-15 kezelésre elegendő. Mivel a Swissvax ajánlása szerint a járművet három-hathavonta célszerű lekezelni, egy flakon Swissvax Shield viasz több mint két éven át olyan állapotban tartja az Ön kedvencét, mely korábban csak a díjnyertes klasszikusok kiváltsága volt.

A Swissvax Shield felhordása előtt a felületet elő kell készíteni Swissvax Paint Rubber políragyaggal és Swissvax Cleaner Fluiddal, hogy a fényezés üvegszerűen sima, tökéletesen tiszta és a korábbi viaszolások maradványaitól, savas esők nyomától, kátránytól, rovartetemektől és minden egyéb szennyeződéstől mentes legyen, mert a viasz csak így tud kellően megtapadni. A tökéletes előkészítés a kifogástalan Swissvax-bevonat záloga.


Swissvax Car Care Center