SWISSVAX Samuraď különleges viasz japán autók fényezésének ápolásához 200 ml


Samuraď különleges viasz japán autók fényezésének ápolásához 200 ml
Kosárban lévõ mennyiség: nulla
Termékkód: SE1015030
A termék ára: 29.150,00 Ft. (88,33 EUR)
A szállítandó csomag összsúlya: 1.00 Kg
Mennyiség:
  • Normál viasz 30 térfogatszázaléknyi tiszta, első osztályú brazil karnaubaviasz-tartalommal, kifejezetten az 1988 után gyártott japán autókhoz
  • Csíkmentesen ragyogó felületet eredményez és megfelel a JIS-3 és JIS-4 többrétegű fényezések igényeinek is
  • Nem áll ellen a nátriumhidroxidnak (marónátronnak, nátronlúgnak) és a sós víznek
  • Kezelés előtt a fényezést Cleaner Fluid tisztítószerrel elő kell készíteni

A Samuraď kielégíti az 1988 után gyártott japán autók fényezésének speciális igényeit is, különös tekintettel a JIS-3 és JIS-4 többrétegű festékrendszerek igényeit is (a Lexus-tulajdonosok kérjük, válasszák a "Finesse" viaszt). A Samuraď viasz fokozott UV-védelmet biztosít, csíkmentesen ragyogó bevonatot képez, és jelentősen javítja a fényezés vízlepergető képességét.

Összetételénél fogva nem áll ellen a nátriumhidroxidnak (marónátronnak, nátronlúgnak) és a sós víznek, ezért olyan országokban nem használható, amelyekben télen az utakat sózással fagymentesítik.

A Samuraď viasz felhordása előtt a felületet Swissvax Cleaner Fluiddal elő kell készíteni, hogy a fényezés tökéletesen tiszta és a korábbi viaszolások maradványaitól, savas esők nyomától, kátránytól, rovartetemektől és minden egyéb szennyeződéstől mentes legyen, így biztosítva, hogy a viasz kellően meg tudjon tapadni a felületen. A tökéletes előkészítés a tökéletes Swissvax-bevonat kulcsa.


Swissvax Car Care Center