SWISSVAX Nitro viasz nitrocellulóz-festékkel készült fényezéshez 200 ml


Nitro viasz nitrocellulóz-festékkel készült fényezéshez 200 ml
Kosárban lévõ mennyiség: nulla
Termékkód: SE1015020
A termék ára: 36.300,00 Ft. (110,00 EUR)
A szállítandó csomag összsúlya: 1.00 Kg
Mennyiség:
  • Normál viasz kifejezetten nitrocellulóz alapú fényezésekhez, 30 térfogatszázaléknyi tiszta, első osztályú brazil karnaubaviasz-tartalommal
  • Csíkmentesen ragyogó felületet eredményez és kiküszöböli a mosás után gyakran jelentkező, bosszantó jelenséget, a krétásodást
  • Nem áll ellen a nátriumhidroxidnak (marónátronnak, nátronlúgnak) és a sós víznek
  • Kezelés előtt a fényezést Cleaner Fluid tisztítószerrel elő kell készíteni

A Nitro a Swissvax válasza a nitrocellulóz alapú fényezéseken mosás után gyakran jelentkező jelenségre, a krétásodásra. E fényezésrendszerek egyedi igényeinek kielégítése mellett a Nitro viasz csíkmentesen ragyogó bevonatot képez és javítja a fényezés vízlepergető képességét.

Összetételénél fogva nem áll ellen a nátriumhidroxidnak (marónátronnak, nátronlúgnak) és a sós víznek, ezért olyan országokban nem használható, amelyekben télen az utakat sózással fagymentesítik.

A Nitro viasz felhordása előtt a felületet Swissvax Cleaner Fluiddal elő kell készíteni, hogy a fényezés tökéletesen tiszta és a korábbi viaszolások maradványaitól, savas esők nyomától, kátránytól, rovartetemektől és minden egyéb szennyeződéstől mentes legyen, így biztosítva, hogy a viasz kellően meg tudjon tapadni a felületen. A tökéletes előkészítés a tökéletes Swissvax-bevonat kulcsa.


Swissvax Car Care Center