SWISSVAX Waschpudel luxus autómosó pamacs


Waschpudel luxus autómosó pamacs
Kosárban lévõ mennyiség: nulla
Termékkód: SE1099110
A termék ára: 6.050,00 Ft. (18,33 EUR)
A szállítandó csomag összsúlya: 1.00 Kg
Mennyiség:
  • A könnyű, hatékony és biztonságos autómosás ötletes kelléke.
  • Egyesíti a szivacs kis méretét, praktikusságét és könnyű kezelhetőségét és a kendőkéhez hasonló felület előnyeit, így a lehető legnagyobb hatékonysággal dolgozhatunk vele.
  • Kocsimosás után mosógépben kimosható, így garantáltan nem marad benne szennyeződés – így biztosítja, hogy kocsimosás közben soha többé ne keletkezhessenek karcolások.

Ha szivaccsal mossuk az autónkat, óhatatlanul kárt teszünk a sérülékeny fényezésben, mivel bármilyen óvatosan mossuk és öblítjük is ki a szivacsot kocsimosás után, mindig maradnak homokszemcsék és egyéb szennyeződés-maradványok a pórusaiban, melyek a következő használat során garantáltan megkarcolják a felületet. A Swissvax ezért mindig is azt javasolta, hogy a kocsimosáshoz szivacs helyett mindenki törülközőt használjon, mivel ez utóbbi minden kocsimosás után betehető a mosógépbe, így biztosan nem marad bennük semmilyen szennyeződés. Sok ügyfelünk jelezte, hogy áttért a törülköző használatára, és elégedett is volt annak tisztító hatásával és a karcolásmentes eredménnyel, de hiányzott nekik a régi kocsimosó szivacsuk kis mérete, jó fogása és könnyű kezelhetősége. Ennek nyomán született meg a Waschpudel ötlete: kereszteztük a szivacs és a törülköző kedvező tulajdonságait, viszont megszabadultunk azoktól, amelyek csak zavartak volna az autómosás közben.

A Swissvax Waschpudel a szivacs kis méretét, praktikus és könnyű kezelhetőségét és a törülköző kiváló tisztító tulajdonságait kínálja, ráadásul – és ez a lényeg – minden kocsimosás után a mosógépben kimosható, akár egy törülköző, így egészen biztosan nem marad benne semmilyen szennyeződés, mely a következő használatkor megkarcolhatná a fényezést.

A Swissvax Waschpudel egyszerűen nem hiányozhat egyetlen lelkes autóápoló arzenáljából sem, hiszen aki ezt használja, az nyugodt lehet, hogy a kocsimosással soha többé nem fogja összekarcolni az autóját.


Swissvax Car Care Center