SWISSVAX Plastic Wash műanyagtisztító 250 ml


Plastic Wash műanyagtisztító 250 ml
Kosárban lévõ mennyiség: nulla
Termékkód: SE1042410
A termék ára: 11.550,00 Ft. (35,00 EUR)
A szállítandó csomag összsúlya: 1.00 Kg
Mennyiség:
  • Mindenféle műanyagfelület tisztítására alkalmas szer
  • A Swissvax Leather Cleaning bőrtisztító kefével felhordva könnyedén, hatékonyan és alaposan tisztítja meg a műanyag alkatrészeket
  • Használata feltétlenül ajánlott a Swissvax Protecton és a Protecton Matt műanyagápoló szerek előtt és azt követően félévente

A Swissvax Plastic Wash műanyagtisztító szer az utastérben, a motortérben és az autó külsején található mindenfajta műanyag tisztításra alkalmas.

Az utastér műanyagait sokan kenegetik különféle szerekkel, de csak kevesen tisztítják meg őket a kezelés előtt. Ennek az a hátránya, hogy a szennyeződést egyenletesen elkenik a felületen és beledolgozzák a műanyag pórusaiba. A műanyagápoló szerek, vagyis a Swissvax Protecton Matt és a Swissvax Protecton Gloss legelső használata előtt tehát alaposan meg kell tisztítani a kezelendő felületet. Erre nem minden kezelés előtt van szükség, de félévente feltétlenül ajánlott elvégezni a műveletet.

A Swissvax Plastic Wash tisztítószert célszerű Swissvax Leather Cleaning Brush bőrtisztító kefével felhordani, mert a művelet így könnyedén, hatékonyan és alaposan megtisztítható az autó valamennyi műanyag alkatrésze: az ajtóborítások, a műszerfal, a vinil üléshuzat és a cabrio autók műszálas teteje is.


Swissvax Car Care Center