SWISSVAX Protecton műanyagápoló szer 250 ml


Protecton műanyagápoló szer 250 ml
Kosárban lévõ mennyiség: nulla
Termékkód: SE1042010
A termék ára: 13.200,00 Ft. (40,00 EUR)
A szállítandó csomag összsúlya: 1.00 Kg
Mennyiség:
  • Műanyag- és vinilápoló készítmény. A kezelés eredménye egyenletes, selyemfényű felület
  • A különböző nemes olajokkal dúsított összetétel pótolja a műanyag elvesztett nedvességtartalmát és helyreállítja az alkatrészek eredeti küllemét
  • Az első használat előtt a felületeket Swissvax Plastic Wash tisztítószerrel meg kell tisztítani

Az autóban található műanyag- és vinilfelületek többféle káros hatásnak is ki vannak téve, melyek az anyag intenzív és gyors öregedését idézik elő. E hatások közül a legfeltűnőbb a hőhatás, a fagy, az UV-sugárzás és az agresszív tisztítószerek alkalmazása. Ha az autónk egy-két órán át a tűző napon áll, magunk is érezhetjük, mennyire felforrósodnak a műanyag alkatrészei. Télen ennek éppen a fordítottja történik – a jelentős hőmérsékletkülönbség nagyon igénybe veszi a műanyagokat, melyek elveszítik eredeti nedvességtartalmukat, elszíneződnek és később meg is repedeznek.

A műanyag- és vinilalkatrészek ápolása és védelmére a Swissvax a nemes olajokkal dúsított Protecton termékeket ajánlja, melyek pótolják az anyag elvesztett nedvességtartalmát, felszabadítják a pórusokban rekedt oldószereket és helyreállítják a felületek eredeti szépségét. Rendszeres használatukkal a műanyagok hosszú időn át megőrzik gyári állapotukat.

A Swissvax Protecton egyenletes, selymes fényű felületet hoz létre.

Használata előtt a kezelendő felületet érje napsugárzás, hogy a pórusok kitáguljanak és az ápoló emulzióban található hatóanyagok az anyag mélyére hatolhassanak.

Ha matt felület kialakítása a cél, használjuk a Swissvax Protecton Matt műanyagápoló szert.


Swissvax Car Care Center