SWISSVAX Nano Express gyorstisztító folyadék 250 ml


Nano Express gyorstisztító folyadék 250 ml
Kosárban lévõ mennyiség: nulla
Termékkód: SE1032810
A termék ára: 9.350,00 Ft. (28,33 EUR)
A szállítandó csomag összsúlya: 1.00 Kg
Mennyiség:
  • Nanotechnológiás gyorstisztító folyadék, mely az autó külső felületén található valamennyi anyag tisztítására alkalmas.
  • A mosás és a viaszolás közötti műveletként alaposan megtisztítja, megszépíti és konzerválja, makulátlanul tisztává, ragyogóvá varázsolja a fényezést, a műanyagokat, a díszléceket, az alumínium és krómozott alkatrészeket.
  • Egyetlen Nano Express kezelés hatása mintegy egy hónapig vagy két kocsimosásig tart – a művelet mindössze 35-45 percet vesz igénybe, így az autó mindig tökéletesen ápolt lehet.
  • Eltávolítja az ujjlenyomatokat, szennyeződéseket és mikrokarcolásokat a fényezésről, a keréktárcsákról, az akrilról, a krómról és a műanyagokról

A Swissvax Nano Express újszerű, nanotechnológiás gyorstisztító folyadék, mely az autó külső felületén található valamennyi anyag tisztítására használható. Egyetlen kezeléssel alaposan eltávolítja a szennyeződéseket, megszépíti és konzerválja a fényezést, a műanyagot, a díszléceket, az alumínium- és krómfelületeket, így azok ismét makulátlan szépségben ragyoghatnak.

A Nano Express folyadékot közvetlenül a tisztítandó felületre szórjuk, egy Swissvax applikátorpamaccsal azonnal egyenletes, hosszanti mozdulatokkal eloszlatjuk, majd gyorsan ragyogó fényesre polírozzuk a mellékelt rózsaszín Swissvax Micro Absorb Cloth kendővel.

A Swissvax Nano Express nem helyettesíti a hagyományos, hosszan tartó Swissvax professzionális autóápolási programhoz tartozó termékeket, ugyanakkor tökéletesen alkalmas a korábbi teljes körű, időigényesebb viaszkezelés hatásának gyors felfrissítésére. A Nano Express alkotja a mosás és a viaszolás közötti harmadik elemet, mely tökéletes kapcsolatot teremt a két művelet között és lehetővé teszi, hogy akár a gyűjtők, akár a lelkes autóápolók autója mindig tökéletesen ápolt legyen.

Egy Nano Express kezelés hatása mintegy négy hétig tart, egy kezelés időigénye 35-45 perc. A készletben kb. 4-5 kezelésre elegendő, 250 ml Nano Express, egy fekete applikátorpamacs és egy minőségi mikroszálas kendő található.


Swissvax Car Care Center