SWISSVAX Engine motortisztító koncentrátum 250 ml


Engine motortisztító koncentrátum 250 ml
Kosárban lévõ mennyiség: nulla
Termékkód: SE1032310
A termék ára: 13.200,00 Ft. (40,00 EUR)
A szállítandó csomag összsúlya: 1.00 Kg
Mennyiség:
  • Vízzel hígítható, citrusolajokkal dúsított, motortér-tisztító koncentrátum
  • Egyszerű, hatékony és mégis kíméletes motortér-tisztítást tesz lehetővé anélkül, hogy kárt tenne akár a műanyag alkatrészekben, akár az elektromos berendezésekben
  • Célszerű a Swissvax Microwash mikroszálas kendővel és a Swissvax Wheel Brush keréktárcsa-tisztító kefével együtt használni

A Swissvax Engine motortisztító koncentrátum vízzel hígítható, citrusolajokkal dúsított készítmény, mely egyszerű, hatékony és mégis kíméletes motortér-tisztítást tesz lehetővé anélkül, hogy bármilyen kedvezőtlen mellékhatása lenne.

Számos más, agresszív savtartalmú motortisztító szerrel ellentétben a Swissvax Engine sem a műanyag alkatrészekben, sem az elektromos berendezésekben nem tesz kárt, ezért biztonsággal használható.

A Swissvax Engine a Swissvax Mixing Bottle keverőpalack segítségével, vízzel hígítandó. Közvetlenül a tisztítandó felületre kell rászórni, majd néhány percen át hagyni kell, hogy kifejtse hatását. Ezután javasoljuk, hogy a sima felületeket Micro Wash mikroszálas kendővel, a nehezen elérhető helyeket Swissvax Wheel Brush keréktárcsa-tisztító kefével tisztítsuk meg.


Swissvax Car Care Center