SWISSVAX Lotos Protectant™ tartós hatású textilimpregnáló szer 470 ml


Lotos Protectant™ tartós hatású textilimpregnáló szer 470 ml
Kosárban lévõ mennyiség: nulla
Termékkód: SE1032120
A termék ára: 18.150,00 Ft. (55,00 EUR)
A szállítandó csomag összsúlya: 2.00 Kg
Mennyiség:
  • A híres "lótusz-hatásnak" köszönhető, forradalmian erős vízlepergető hatás
  • Impregnáló hatása nem csak hóhapokig, hanem évekig tart
  • A készlet tartalma egy nagy vagy két kisebb, lehajtható szövettetős kabrió kezelésére elegendő
  • Javasoljuk, hogy a legegyszerűbb és leggyorsabb kezelés érdekében Ön is komplett Lotos Protectant készletet vásároljon

A Swissvax Lotos Protectant tökéletes, hosszú távú védelmet nyújt a lehajtható szövettetejű autóknak minden káros környezeti hatással (pl. esővel, az útról felverődő szennyeződésekkel, útszóró sóval, rovartetemekkel, madárürülékkel) szemben.

Rendkívül hatékony összetételének köszönhetően egy-egy kezelés eredménye több éven át tart, vízlepergető és védőhatása messze meghaladja a jelenleg a piacon kapható egyéb impregnáló szerekét. Míg azok csupán 1-2 térfogatszázaléknyi aktív hatóanyagot tartalmaznak, a Lotos Protectant ennek akár a tizenötszörösét, ami a ma kapható készítmények között az egyik legmagasabb érték. E kivételesen magas aktív hatóanyag-tartalom ellenére a Lotos Protectant használata legendásan egyszerű -- a szórópalack segítségével egyszerűen befújjuk a felületet -- ráadásul a Lotos Protectant nem tartalmaz hajtógázt.

Azok az ügyfeleink, akik a Lotos Protectantot választották, őszintén meglepődtek, hogy mennyire egyszerű volt a kezelés, és hogy mégis milyen sokáig -- hosszú éveken át -- érezhető maradt a hatása.

A Swissvax Lotos Protectant átfogó védelmet nyújt az autó lehajtható szövettetejének -- méghozzá nem csupán néhány hónapra, hanem több évre.

A tartós, tökéletes védelem érdekében a szövetfelületet Swissvax Lotos Neutralizerrel elő kell készíteni. Javasoljuk, hogy a legegyszerűbb és leggyorsabb kezelés érdekében Ön is komplett Lotos Protectant készletet vásároljon.


Swissvax Car Care Center