SWISSVAX Car Bath Opaque autósampon-koncentrátum 470 ml


Car Bath Opaque autósampon-koncentrátum 470 ml
Kosárban lévõ mennyiség: nulla
Termékkód: SE1032022
A termék ára: 22.000,00 Ft. (66,67 EUR)
A szállítandó csomag összsúlya: 2.00 Kg
Mennyiség:
  • Speciálisan a selyemfényű és matt fényezésekhez kifejlesztett autósampon-koncentrátum (1000 liter mosóoldat készítésére elegendő)
  • Hatékonyan fellazítja a szennyeződést, így az autó minden erőlködés nélkül tökéletesen tisztává varázsolható.
  • Meghosszabbítja a Swissvax viaszbevonat élettartamát, így a rendszeres autómosás nélkülözhetetlen kellékének számít.

Matt fényezésen nem használhatók a hagyományos polírozószerek, viaszok és rovarfolt-eltávolítók, mivel nagy valószínűséggel maguk is foltot hagynának a felületen. Kérjük, ilyen fényezéshez csak a kimondottan erre a célra kifejlesztett készítményeket használja, amilyen a Swissvax «Opaque» termékcsalád. Ez a szer matt fólia tisztítására is alkalmas. A Swissvax Quick Finish Opaque alkotja a két mosás és a viaszolás közötti hiányzó láncszemet. Lehetővé teszi, hogy autónkat egy-két perc alatt frissen viaszolt állapotba hozzuk. Könnyedén és hatékonyan eltávolítja a port, zsírt és madárürüléket, méghozzá anélkül, hogy a művelethez vizet kellene használnunk. Nem tesz kárt sem a viaszbevonatban, sem magában a fényezésben.

A Quick Finish gyorstisztító szert érdemes mindig az autónkban tartani, hogy az mindenkor tökéletesen tiszta lehessen, vagy hogy gyorsan eltávolíthassunk vele egy-egy madárürülék-foltot vagy a fákról lecsepegő nedveket, mielőtt azoknak lenne idejük megtámadni az érzékeny fényezést.


Swissvax Car Care Center