SWISSVAX Metal Polish króm- és fémtisztító és -ápoló szer 50 ml


Metal Polish króm- és fémtisztító és -ápoló szer  50 ml
Kosárban lévõ mennyiség: nulla
Termékkód: SE1023305
A termék ára: 9.350,00 Ft. (28,33 EUR)
A szállítandó csomag összsúlya: 1.00 Kg
Mennyiség:
  • Mindenféle fémfelület (króm, alumínium, nikkel és sárgaréz) tisztító-, fényesítő- és konzerválószere.
  • Gyorsan és hatékonyan eltávolítja a lerakódott szennyeződéseket, korróziót és oxidációt, emellett hosszan tartó védelmet nyújt és sima, fényes felületet hoz létre
  • Könnyen felhordható, semmilyen fémben nem tesz kárt

A Swissvax Metal Polish mindenfajta fémet könnyedén és gyorsan megtisztít, fényesít, konzervál és megvéd. Alaposan, hatékonyan és kíméletesen eltávolítja a lerakódott szennyeződést, rozsdát és oxidációt, tükörfényes felületet hoz létre és tartós védelmet nyújt.

Az autók ékességének számító krómalkatrészek értékesek és fontosak – emellett sajnos sok gondozást igényelnek. Rendszeres gondozásuk azért fontos, mert a krómbevonat általában nagyon vékony, és ha elhanyagolják, gyorsan korrodálódik. A Swissvax Metal Polish minden krómfelület tökéletes ápolószere.

A nikkelt és a sárgarezet olyan szerrel kell ápolni, mely hosszú távú védelmet is nyújt, hogy megakadályozza a további korróziót. A Swissvax Metal Polish éppen ilyen hosszú távú védelmet kínál.

Az alumínium kényes fém, melynek nem tesz jót, ha agresszív csiszolószerekkel tisztítják. Csak egy kiegyensúlyozott, kellően hatékony, ugyanakkor kímélő tisztító- és ápolószer képes arra, hogy az alumínium hengerfejek és könnyűfém keréktárcsák szépségét megőrizze. A Swissvax Metal Polish megfelel ezeknek a követelményeknek.


Swissvax Car Care Center