SWISSVAX Paint Rubber Yellow normál sárga políragyag


Paint Rubber Yellow normál sárga políragyag
Kosárban lévõ mennyiség: nulla
Termékkód: SE1022924
A termék ára: 8.800,00 Ft. (26,67 EUR)
A szállítandó csomag összsúlya: 1.00 Kg
Mennyiség:
  • Políragyag
  • Eltávolítja a fényezésre tapadt és annak felületéből kiálló szennyeződéseket, például a túlfújt (felesleges) festékréteget és ipari vagy környezeti szennyeződéseket. A Cleaner Fluiddal végzett viaszolás előtti kezelés előtt alkalmazandó.
  • Nem tesz kárt a fényezésben, és üvegsimaságú felületet hoz létre
  • A Paint Rubber Kit utántöltője (ld. fent)

A Swissvax Paint Rubber políragyag-készlet a Swissvax Quick Finish gyorstisztító folyadék és a Swissvax Paint Rubber ásványi alapú agyagkeverék hatását ötvözve kíméletesen eltávolítja a fényezés felületén megtapadt és abból kiálló szennyeződéseket, például a felesleges festéket, az ipari vagy környezeti szennyeződéseket, anélkül, hogy kárt tenne a fényezésben. A Cleaner Fluid (Regular/Medium/Strong) tisztítófolyadékok használata előtt alkalmazzuk. Rugalmasságának köszönhetően kiválóan alkalmazkodik a tisztítandó felület formájához (pl. a keréktárcsa belső pereméhez, a visszapillantó tükrökhöz, lökhárítókhoz), így gyorsan és egyszerűen előkészíthetjük vele a festéket, melynek felülete a kezelés hatására üvegsimaságú lesz.

Először a Quick Finish folyadékból kell a fényezett felületre permetezni, majd a políragyaggal enyhe nyomás mellett dörzsöljük át előre-hátra mozdulatokkal a fényezést. Az egyenetlenségek eltávolítása után a kezelést folytassuk a Cleaner Fluid tisztítófolyadékkal, hogy tökéletesen előkészítsük a fényezést a viasz felhordására. A gondos előkészítés a tökéletes eredmény feltétele.

A Paint Rubber políragyag-készletben két külön csomagolt políragyagtömb, 250 ml Quick Finish folyadék, valamint egy praktikus hűtőtáska található. A készlet az autó fényezésének állapotától függően 6-10 kezeléshez elegendő.


Swissvax Car Care Center