SWISSVAX Paint Rubber Blue kék (lágy) políragyag 250 ml nedvesítőszerrel


Paint Rubber Blue kék (lágy) políragyag 250 ml nedvesítőszerrel
Kosárban lévõ mennyiség: nulla
Termékkód: SE1022923
A termék ára: 18.150,00 Ft. (55,00 EUR)
A szállítandó csomag összsúlya: 5.00 Kg
Mennyiség:
  • Agyagtömb és 250 ml Quick Finish gyorsfényező spray
  • Eltávolítja a fényezésről az összes rátapadt és a felszínből kiálló szennyeződést, például felesleges festéket és ipari vagy környezeti szennyező anyagokat. A Cleaner Fluid viaszolás előtti folyadékkal történő kezelés előtt használandó.
  • A fényezésben nem tesz kárt, és üvegszerűen sima felületet hagy maga után

A készlet tartalma:

  • Swissvax Paint Rubber kék festékpolírozó tömb (1 db) kb. 100 g
  • Swissvax Quick Finish gyorsfényező spray, 250 ml
  • Praktikus políragyagtartó tasak

A Swissvax Paint Rubber políragyag-készlet a Swissvax Quick Finish gyorstisztító folyadék és a Swissvax Paint Rubber agyagkeverék hatását ötvözve kíméletesen eltávolítja a fényezés felületén megtapadt és abból kiálló szennyeződéseket, például a felesleges festéket, az ipari vagy környezeti szennyeződéseket, anélkül, hogy kárt tenne a fényezésben. A Cleaner Fluid (Regular/Medium/Strong) tisztítófolyadékok használata előtt alkalmazzuk. Rugalmasságának köszönhetően kiválóan alkalmazkodik a tisztítandó felület formájához (pl. a keréktárcsa belső pereméhez, a visszapillantó tükrökhöz, lökhárítókhoz), így gyorsan és egyszerűen előkészíthetjük vele a festéket, melynek felülete a kezelés hatására üvegsimaságú lesz.

Először a Quick Finish folyadékból kell a fényezett felületre permetezni, majd a políragyaggal enyhe nyomás mellett dörzsöljük át előre-hátra mozdulatokkal a fényezést. Az egyenetlenségek eltávolítása után a kezelést folytassuk a Cleaner Fluid tisztítófolyadékkal, hogy tökéletesen előkészítsük a fényezést a viasz felhordására. A gondos előkészítés a tökéletes eredmény feltétele.

A Paint Rubber políragyag-készletben 100 g políragyag, 250 ml Quick Finish folyadék, valamint egy praktikus hűtőtáska található. A készlet az autó fényezésének állapotától függően 5-6 kezeléshez elegendő.


Swissvax Car Care Center