SWISSVAX Cleaner Fluid Strong tisztítófolyadék 500 ml


Cleaner Fluid Strong tisztítófolyadék 500 ml
Kosárban lévõ mennyiség: nulla
Termékkód: SE1022620
A termék ára: 30.250,00 Ft. (91,67 EUR)
A szállítandó csomag összsúlya: 2.00 Kg
Mennyiség:
  • Közepes/erős dörzshatású fényezésfelújító és viaszolás-előkészítő szer erősen megmattult, közepesen vagy erősen elhasznált fényezésen használunk.
  • Újonnan kifejlesztett mikroszemcséi eltávolítják a vastagon túlfújt, felesleges festéket, az erősen oxidált réteget, nagyobb karcolásokat és sikerrel felújítják az erősen megmattult fényezést.
  • A kezelés után használjuk a Cleaner Fluid Mediumot.

A Swissvax Cleaner Fluid Strong közepes/erős dörzshatású fényezésfelújító és viaszolás-előkészítő szer, mely hatékonyan eltávolítja a vastagon túlfújt, felesleges festéket, az erősen oxidált réteget, a nagyobb karcolásokat és sikerrel felújítja az erősen megmattult fényezést.

Az enyhébb hatású Cleaner Fluid Mediumhoz hasonlóan a Cleaner Fluid Strong is dörzshatású mikroszemcséket tartalmaz, de hatása erőteljesebb. A Cleaner Fluid Strong tisztító folyadékot egyenletesen felvisszük a fényezés érintett területeire (és csak azokra), majd hosszanti simításokkal, közepesen erős nyomást gyakorolva beledolgozzuk a felületbe. Az így létrejövő súrlódás hatására a készítményben található, újonnan kifejlesztett mikroszemcsék egymáshoz dörzsölődve egyre kisebbre kopnak és fokozatosan egyre finomabb polírpasztát alkotnak, így minden egyenetlenséget eltávolíthatunk az autó fényezéséről, ugyanakkor csak a minimálisan szükséges réteget csiszoljuk el annak kényes felszínéről. A Cleaner Fluid Strong megfelelő adagolásával és a kezelés során alkalmazott nyomás erősségével úgy újíthatjuk fel a fényezést, hogy nem teszünk kárt benne.

Nagyon fontos, hogy a Cleaner Fluid Strongot csak kis mennyiségben és csak ott használjuk, ahol feltétlenül szükséges – minden más felületet a kíméletesebb készítményekkel (a Cleaner Fluid Medium vagy a Cleaner Fluid Regular tisztítófolyadékkal) kezeljünk. Miután lekezeltük azokat a területeket, amelyeken már csak a Cleaner Fluid Stronggal tudtunk segíteni, a kezelést a Cleaner Fluid Medium tisztítófolyadékkal folytassuk.


Swissvax Car Care Center