SWISSVAX Pre-Cleaner Opaque matt fényezések tisztító folyadéka 250 ml


Pre-Cleaner Opaque matt fényezések tisztító folyadéka 250 ml
Kosárban lévõ mennyiség: nulla
Termékkód: SE1022012
A termék ára: 13.200,00 Ft. (40,00 EUR)
A szállítandó csomag összsúlya: 1.00 Kg
Mennyiség:
  • Kimondottan a selyemfényű és matt fényezésekhez kifejlesztett előkezelő, tisztító spray (selyemfényű fólián is használható).
  • Könnyedén eltávolítja a zsír- és rovarfoltokat, ujjlenyomatokat stb.
  • Nem tesz kárt a fényezés selymes, matt felületében.

Matt fényezésen nem használhatók a hagyományos polírozószerek és rovarfolt-eltávolítók, mivel nagy valószínűséggel maguk is foltot hagynának a felületen. Kérjük, ilyen fényezéshez csak a kimondottan erre a célra kifejlesztett készítményeket használja, amilyen a Swissvax «Opaque». Ez a szer matt fólia tisztítására is alkalmas, nagy hatékonysággal távolítja el a zsír- és rovarfoltokat, az ujjlenyomatokat és egyéb szennyeződéseket, és nem csúfítja el a felület matt szépségét. A Pre-Cleaner Opaque készítményt az első viaszréteg felhordása előtt kell használni – könnyedén eltünteti a korábbi viaszolások és egyéb kezelések nyomait, sima és tökéletesen egyenletes felületet hoz létre, amely a viaszolás alapfeltétele. Az első viaszolás előtt semmiképp nem maradhat el a Pre-Cleaner Opaque szerrel történő kezelés!

Tökéletes felületet és hosszan tartó védelmet csak úgy lehet elérni, ha a fényezést tökéletesen előkészítettük – az előkészítés a siker kulcsa.


Swissvax Car Care Center