SWISSVAX Mystery autókiállítási minőségű viasz 200 ml


Mystery autókiállítási minőségű viasz 200 ml
Kosárban lévõ mennyiség: nulla
Termékkód: SE1015500
A termék ára: 181.500,00 Ft. (550,00 EUR)
A szállítandó csomag összsúlya: 1.00 Kg
Mennyiség:
  • Az eredeti, titkos recept szerinti készítmény, mely 55 térfogatszázaléknyi karnauba viaszt, viasz-észtereket, viaszalkoholokat és hosszú láncú zsírsavakat tartalmaz, macadamiadió-, kivi- és vanília-kivonattal dúsítva
  • Még a régi típusú, egyrétegű fényezéseken is hihetetlenül ragyogó bevonatot alkot, mely messze túlmutat a hétköznapi értelemben vett "fényes" fogalmán.
  • A Mystery viaszt azoknak a kifinomult igényű gyűjtőknek és lelkes amatőröknek ajánljuk, akik egynél több autót szeretnének egyetlen viasztípussal ápolni, és a létező legszebb eredményre vágynak
  • Kezelés előtt a fényezést Cleaner Fluid tisztítószerrel elő kell készíteni

A Swissvax Mystery viasz arról kapta a nevét, hogy ez volt az az eredeti és titkos készítmény, melynek titkos receptúráját az 1930-as években állították össze és hosszú éveken át kizárólag a cégalapító, Hans Anwander személyes használatára gyártották.

A Swissvax Mystery nem kevesebb, mint 55 térfogatszázalék karnauba viaszt és viaszésztereket, viaszalkoholokat és hosszú láncú zsírsavakat tartalmaz, emellett makadámia dió, kivi és vanília-kivonattal dúsítjuk, így még a régebbi, egy rétegű fényezéseknek is lélegzetelállító ragyogást kölcsönöz, mely messze túlmutat a hétköznapi értelemben vett "fényes" fogalmán.

A 200 ml-es kiszerelés kb. 8-15 kezelésre elegendő. Mivel a Swissvax ajánlása szerint a járművet kéthavonta célszerű lekezelni, egy flakon Mystery viasz több mint két éven át olyan állapotban tartja az Ön kedvencét, mely korábban csak a díjnyertes klasszikusok kiváltsága volt.

A Mystery viasz felhordása előtt a felületet elő kell készíteni Swissvax Cleaner Fluiddal, hogy a fényezés üvegszerűen sima, tökéletesen tiszta és a korábbi viaszolások maradványaitól, savas esők nyomától, kátránytól, rovartetemektől és minden egyéb szennyeződéstől mentes legyen, mert a viasz csak így tud kellően megtapadni. A tökéletes előkészítés a világhírű Swissvax-bevonat záloga.


Swissvax Car Care Center