SWISSVAX Reflexus Lexus-modellekhez kifejlesztett speciális viasz 200 ml


Reflexus Lexus-modellekhez kifejlesztett speciális viasz 200 ml
Kosárban lévõ mennyiség: nulla
Termékkód: SE1015184
A termék ára: 45.100,00 Ft. (136,67 EUR)
A szállítandó csomag összsúlya: 1.00 Kg
Mennyiség:
  • Az 1988-as LS400-assal kezdődött Lexus-sorozatok fényezéséhez kifejlesztett, 40 térfogatszázalék tiszta, észak-brazíliai, fehérített karnauba viaszt tartalmazó prémium viasz.
  • Hatékonyan frissíti fel, ápolja és óvja meg ezeket a fényezéseket, és gondoskodik arról, hogy az Ön Lexusa csodálatosan ragyogva, minden káros hatástól védve vészelje át az előtte álló éveket
  • Kezelés előtt a fényezést Cleaner Fluid tisztítószerrel elő kell készíteni

A Reflexus viasz kimondottan az 1988-as LS400-assal kezdődött Lexus-sorozatok fényezéséhez kifejlesztett, 40 térfogatszázalék tiszta, első osztályú, észak-brazíliai, fehérített karnauba viaszt tartalmazó prémium viasz. E fényezések felfrissítésének, gondozásának és védelmének valamennyi követelményét teljesíti, emellett káprázatosan fényes bevonatot alkot a Lexus fényezésén.

A 200 ml-es kiszerelés kb. 8-12 kezelésre elegendő. Mivel a Swissvax ajánlása szerint a járművet hathavonta célszerű lekezelni, egy flakon Finesse prémium viasz több mint négy éven át olyan állapotban tartja az Ön kedvencét, mely korábban csak a díjnyertes klasszikusok kiváltsága volt.

A Finesse prémium viasz felhordása előtt a felületet Swissvax Cleaner Fluiddal elő kell készíteni, hogy a fényezés tökéletesen tiszta és a korábbi viaszolások maradványaitól, savas esők nyomától, kátránytól, rovartetemektől és minden egyéb szennyeződéstől mentes legyen.

A tökéletes előkészítés a világhírű Swissvax-bevonat tökéletességének záloga.


Swissvax Car Care Center