SWISSVAX Zuffenhausen prémium viasz Porsche típusokhoz 200 ml


Zuffenhausen prémium viasz Porsche típusokhoz 200 ml
Kosárban lévõ mennyiség: nulla
Termékkód: SE1015180
A termék ára: 45.100,00 Ft. (136,67 EUR)
A szállítandó csomag összsúlya: 1.00 Kg
Mennyiség:
  • A modern Porschékhoz (ide tartozik a G-modelltől kezdve az összes 911-es, minden hátsó- vagy középmotoros, hátsókerék- vagy négykerék-hajtású modell, a Boxster, a Cayman, a Cayenne és a Panamera) kifejlesztett prémium viasz, 40 térfogatszázaléknyi tiszta, első osztályú, észak-brazíliai, fehérített karnaubaviasz-tartalommal
  • A fenti típusok fényezésének ápolásával és megóvásával kapcsolatos minden követelménynek megfelel, így garantálja, hogy az Ön Porschéja csodálatosan ragyogva, minden káros hatástól védve vészelje át az előtte álló éveket
  • Kezelés előtt a fényezést Cleaner Fluid tisztítószerrel elő kell készíteni

A Swissvax Zuffenhausen egy olyan speciális viaszkészítmény, melyet a modern Porschék fényezésének ápolásához fejlesztettünk ki. 40 térfogatszázalék tiszta, észak-brazíliai, első osztályú, fehérített karnauba viaszt tartalmaz, így alkalmas a Porschék (ide tartozik a G-modelltől kezdve az összes 911-es, valamint minden hátsó- vagy középmotoros, hátsókerék- vagy négykerék-hajtású modell) fényezésének ápolására és védelmére, és garantálja, hogy az Ön Porschéjának fényezése hosszú évekre megőrizze eredeti szépségét, ragyogását. Tökéletes védelmet nyújt a Boxster, Cayman, Cayenne és Panamera modelleknek is.

A 200 ml-es kiszerelés kb. 10-15 kezelésre elegendő. Mivel a Swissvax ajánlása szerint a járművet négyhavonta célszerű lekezelni, egy flakon Zuffenhausen prémium viasz több mint három éven át olyan állapotban tartja az Ön kedvencét, mely korábban csak a díjnyertes klasszikusok kiváltsága volt.

A Zuffenhausen prémium viasz felhordása előtt a felületet Swissvax Cleaner Fluiddal elő kell készíteni, hogy a fényezés tökéletesen tiszta és a korábbi viaszolások maradványaitól, savas esők nyomától, kátránytól, rovartetemektől és minden egyéb szennyeződéstől mentes legyen.

A tökéletes előkészítés a világhírű Swissvax-bevonat tökéletességének záloga.


Swissvax Car Care Center