SWISSVAX Blau-Weiss BMW-fényezésekhez kifejlesztett speciális viasz 200 ml


Blau-Weiss BMW-fényezésekhez kifejlesztett speciális viasz 200 ml
Kosárban lévõ mennyiség: nulla
Termékkód: SE1015140
A termék ára: 45.100,00 Ft. (136,67 EUR)
A szállítandó csomag összsúlya: 1.00 Kg
Mennyiség:
  • A BMW-típusok fényezéséhez kifejlesztett, 40 térfogatszázalék tiszta, észak-brazíliai, fehérítetlen karnauba viaszt tartalmazó prémium viasz.
  • Ápolja és megóvja meg ezeket a fényezéseket, jelentősen meghosszabítva azok élettartamát
  • Kezelés előtt a fényezést Cleaner Fluid tisztítószerrel elő kell készíteni

A Swissvax Blau-Weiss kimondottan a BMW gyártmányú személygépkocsik fényezéséhez kifejlesztett, 40 térfogatszázalék tiszta, első osztályú, észak-brazíliai, fehérítetlen karnauba viaszt tartalmazó prémium viasz. Mivel csak a BMW-k fényezésének gondozására és védelmére fejlesztettük ki, nem volt szükség olyan kompromisszumokra, melyeket az egyéb fényezéstípusoknak (nitrocellulóz-alapú vagy japán fényezéseknek) való megfelelés megkövetelt volna. Ennek eredményeképpen látványosan, az univerzális viaszokhoz képest több mint 50%-kal növelhettük a bevonat élettartamát.

A 200 ml-es kiszerelés kb. 10-15 kezelésre elegendő. Mivel a Swissvax ajánlása szerint a járművet hathavonta célszerű lekezelni, egy flakon Blau-Weiss viasz több mint öt éven át olyan állapotban tartja az Ön kedvencét, mely korábban csak a díjnyertes klasszikusok kiváltsága volt.

A Blau-Weiss prémium viasz felhordása előtt a felületet Swissvax Cleaner Fluiddal elő kell készíteni, hogy a fényezés tökéletesen tiszta és a korábbi viaszolások maradványaitól, savas esők nyomától, kátránytól, rovartetemektől és minden egyéb szennyeződéstől mentes legyen.

A tökéletes előkészítés a világhírű Swissvax-bevonat tökéletességének záloga.


Swissvax Car Care Center