SWISSVAX Opaque prémium viasz selyemfényű és matt fényezésekhez 200 ml


Opaque prémium viasz selyemfényű és matt fényezésekhez 200 ml
Kosárban lévõ mennyiség: nulla
Termékkód: SE1015118
A termék ára: 57.750,00 Ft. (175,00 EUR)
A szállítandó csomag összsúlya: 1.00 Kg
Mennyiség:
  • Kimondottan a selyemfényű és matt fényezésekhez (és fóliákhoz) kifejlesztett, 40 térfogatszázaléknyi tiszta, első osztályú, brazil karnauba-viaszt tartalmazó készítmény
  • Megbízható és hosszú távú védelmet biztosít a fényezésnek mindenféle káros hatással szemben, ugyanakkor nem okoz foltokat a felület selymes fényén
  • Nagyon könnyen felhordható
  • Kezelés előtt a fényezést Cleaner Fluid tisztítószerrel elő kell készíteni

Matt fényezésen nem használhatók a hagyományos polírozószerek és viaszok, mivel nagy valószínűséggel maguk is foltot hagynának a felületen. Kérjük, ilyen fényezéshez csak a kimondottan erre a célra kifejlesztett készítményeket használja, amilyen a Swissvax «Opaque». Ez a szer matt fólia tisztítására is alkalmas, nagy hatékonysággal távolítja el a zsír- és rovarfoltokat, az ujjlenyomatokat és egyéb szennyeződéseket, és nem csúfítja el a felület matt szépségét. A Swissvax Opaque bármilyen selyemfényű és matt fényezéstípuson (fóliákon is használható. 40 térfogatszázaléknyi tiszta, első osztályú, brazil karnaubaviasz-tartalmának köszönhetően megbízható és hosszú távú védelmet biztosít a fényezésnek mindenféle káros hatással, rovarfoltokkal és ujjlenyomatokkal szemben.

Legendásan könnyű felhordhatóságának és az általa létrehozott tökéletes felületnek köszönhetően az Opaque a magángyűjtők, a lelkes amatőrök és a profi felhasználók körében is hallatlanul népszerű.

A 200 ml-es kiszerelés kb. 10-20 kezelésre elegendő. Mivel a Swissvax ajánlása szerint a járművet három-hathavonta célszerű lekezelni, egy flakon Opaque viasz három-öt éven át segít megőrizni a fényezés szépségét.

Az Opaque viasz felhordása előtt a felületet Swissvax Pre-Cleaner Opaque tisztítószerrel elő kell készíteni, hogy a fényezés tökéletesen tiszta és a korábbi viaszolások maradványaitól, savas esők nyomától, kátránytól, rovartetemektől és minden egyéb szennyeződéstől mentes legyen.

A tökéletes előkészítés a záloga annak, hogy a világhírű Swissvax-bevonat tökéletesen meg tudjon tapadni a fényezés felületén.


Swissvax Car Care Center