SWISSVAX Onyx normál viasz bármilyen típusú fényezéshez


Onyx normál viasz bármilyen típusú fényezéshez
Kosárban lévõ mennyiség: nulla
Termékkód: SE1015010
A termék ára: 29.150,00 Ft. (88,33 EUR)
A szállítandó csomag összsúlya: 1.00 Kg
Mennyiség:
  • Költséghatékony normál viasz bármilyen típusú fényezéshez, 30 térfogatszázaléknyi tiszta, első osztályú brazil karnaubaviasz-tartalommal
  • Csíkmentesen ragyogó felületet eredményez, jelentősen javítja a fényezés vízlepergető-képességét
  • Nem áll ellen a nátriumhidroxidnak (marónátronnak, nátronlúgnak) és a sós víznek
  • Kezelés előtt a fényezést Cleaner Fluid tisztítószerrel elő kell készíteni

A Swissvax Onyx egy költséghatékony, bármilyen típusú fényezésen használható, normál viasz a Swissvax páratlanul széles viasz-palettájáról. Mivel 30 térfogatszázaléknyi tiszta, első osztályú brazil karnaubaviaszt tartalmaz, csíkmentesen ragyogó bevonatot képez bármilyen fényezéstípuson és jelentősen javítja azok vízlepergető képességét.

Összetételénél fogva nem áll ellen a nátriumhidroxidnak (marónátronnak, nátronlúgnak) és a sós víznek, ezért olyan országokban nem használható, amelyekben télen az utakat sózással fagymentesítik.

Az Onyx viasz felhordása előtt a felületet Swissvax Cleaner Fluiddal elő kell készíteni, hogy a fényezés tökéletesen tiszta és a korábbi viaszolások maradványaitól, savas esők nyomától, kátránytól, rovartetemektől és minden egyéb szennyeződéstől mentes legyen, így biztosítva, hogy a viasz kellően meg tudjon tapadni a felületen. A tökéletes előkészítés a tökéletes Swissvax-bevonat kulcsa.


Swissvax Car Care Center